Gouden Zoover Award
Ruimte plaatsen
van 1502
Prachtige
natuurvijver
Orangerie met leestafel
en zonneterras
Luxe nieuw
sanitair
Riolering, eigen water,
TV-aansluiting en elektra
Gedraineerd en
autovrij veld

Comfortcamping De Groenstraat

Luxe minicamping met grootse beleving!

 

Op naar kampeerseizoen 2022 ... !

 

Onze prachtige orangerie geeft U het optimale voorjaarsgevoel en is het pronkplaatje van onze camping ! 

Hier is het heerlijk vertoeven met leestafel en zonneterras, omgeven door druiven, kiwi’s, fraaie bloemen en lekkere bio-groentes.

 

Ons sanitair staat binnen opgesteld en is aangenaam verwarmd.  Het houtkacheltje geeft tijdens het afwaasen voor een aangename sfeer.

 

Daarnaast zult U een onvergetelijke beleving genieten met onze buitendouches !

Heerlijk warm of koud douchen onder de sterrenhemel of in het ochtendzonnetje . . .  

 

Wij onderscheiden ons in kwaliteit en dat wordt door u gewaardeerd. Dat is te zien aan de mooie recensies op Zoover en mond op mond reclame!

 

Vanuit de camping zijn geweldige fiets- of wandeltochten te maken. Onze camping is gelegen midden tussen twee Nationale Parken, de Loonse- en Drunense Duinen en De Biesbosch! De steden Breda en ’s Hertogenbosch lenen zich ideaal voor het maken van een uitstapje, maar eveneens is bijvoorbeeld het gezellige grensdorp Meersel Dreef via een schitterende fietstocht langs het riviertje De Mark bereikbaar. Geen dag is hetzelfde.

 

“Onvervalste gastvrijheid, echt schoon sanitair en heel sfeervol”, zo zeggen onze gasten.

 

Inderdaad: zo is vakantie bedoeld!

 

 

Welkom op Comfortcamping De Groenstraat!

 

 

"Fantastisch"

Wij waren hier ook al in de maand mei, reden voor ons om in september weer terug te komen. Wij vinden dit echt de schoonste camping van alle campings waar wij ooit geweest zijn. Verder voel je je gelijk thuis door de mooie aanleg van de camping, de planten en bloemen, de kas met de heerlijke groenten. In mei aten we verse asperges, nu heerlijke paprikasoep van net geoogste paprika's. De sfeervolle inrichting van de sanitairruimtes en de zitjes. Wij gaven eerder al een dikke 10, hoger kan niet, dus weer een dikke 10.

Jos en Marianne Bank

"Fantastische en sfeervolle camping."

Prachtige week gehad op deze geweldige camping

Ellen en Bennie

"Geweldige camping"

Uitstekende en mooie camping in een mooie omgeving met veel fietsmogelijkheden. We hadden geserveerd voor vier dagen en uiteindelijk zijn dat er twaalf geworden.

Gert van Asselt

"Geweldige mooie schone en gezellige camping"

Wij zijn twee weken op deze camping geweest. Na een hartelijke ontvangst door Wendy werden we door haar naar onze plaats begeleid mooi ruim met alles er op en er aan. Riool afvoer, waterkraan en tv aansluiting met voldoende netten een prachtige grasmat waar het Feijenoord stadion jaloers op is en die door haar man Johan goed word onderhouden. Ook het sanitair is geweldig je hoeft niets mee te nemen aan alles is gedacht. Wendy en Johan ga zo door en wij komen zeker terug maar dan hopelijk voor een langere tijd bedankt voor alles.

Jan en Sienie Mourik

"Grandioos"

Deze camping uitgezocht voor de ligging en goede reviews. Dit was volledig juist. De camping is fraai aangelegd, ruime plaatsen, eigen water aan-en afvoer en heel mooi met worteldoek voor de luifel of voortent. De ontvangst was goed geregeld, Wendy heeft ons netjes rondgeleid en de sfeer op de camping was zeer gemoedelijk. Het sanitair is heel netjes en schoon. De camping is een mooi uitgangspunt voor mooie fietstochten en uitstapjes. Alle reden om hier terug te komen!

Erik en Frieda Schoolenaar

Een vriendelijk welkom en persoonlijke aandacht staat bij ons voorop!
Aan luxe en comfort zal het u niet ontbreken
Een groene en sfeervolle aankleding met o.a. een prachtige orangerie en houten veranda.
Onze camping is op fietsafsafstand gelegen tussen twee Nationale parken, de Biesbosch en de Loonse en Drunense Duinen.